REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İş İnsanı Ali Sungur Güven Haber TV’nin Canlı Yayın Konuğu Oldu.

 

Güven Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Taner Özgür’ün hazırlayıp sunmuş olduğu Kent Vizyon  programının bu haftaki konuğu iş insanı Ali Sungur oldu.

Sungur pandemi sürecini değerlendirirken önemli açıklamalarda bulundu. Sungur açıklamasında;

“  Pandemi bizi çok etkiledi. İki ay dükkanımız kapalı kaldı.Hiçbir destek almadık. Birçok yere müracaat etmemize rağmen çalışanlarımız çok cüzzi miktarlarda hayatlarını idame ettirmeye çalıştı. Bu durum maddi manevi zarar görmemize neden oldu.

  

Biz istedik ki hükümet ona çözüm bulsun kimse mağdur olmasın dükkanlar da bu kadar uzun süre kapalı kalmasın. Hükümetin bu zor dönemde herkesi mutlu etmesi gerekiyor.”

Vergi affı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sungur;

Vergiler bu kadar yüksek olmamalı. Vergi reformunun konuşulması lazım. Bence öncelik vergi reformu. Vergiler ve SGK günlük alınsa hiçbir Esnaf vergi kaçırmayı bırakın gider anında vergisini yatırır. Sonuçta iyi bir vergi reformuna ihtiyaç var.”

İNANÇ TURİZMİ BİZE CİDDİ NEFES ALDIIRIR

“Biz dünyanın en iyi coğrafyasında yaşıyoruz. Bizi kurtaracak olan tek şey turizm. Bizde her şeyden önemli olan aslında inanç turizmi. Dünya’da inanç turizmi var bu turizmi gerçekleştirdiğimiz zaman Hristiyanlar bile gelip burada  hacı olup dönerler. İnanç turizminde çivi çakmadan para kazanabiliriz ’’

 

Gerçekleştirilen program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


Hiç yorum yok