REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

ÇAĞRI SPOR’DAN BÜYÜK BAŞARI

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile

hafta sonu düzenlenen Kick Boks Ege Bölgesi Yıldızlar, Gençler, Büyükler müzikli form müsabakalarına iştirak eden Çağrı spor merkezi Kick Boks branşı sporcuları, 7 sporcu ile iştirak ettikleri müsabakaları 7 de 7 yaparak madalya kürsüsünde yerlerini alarak tamamladı.
Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi aldığınız Çağrı spor merkezi kulüp başkanı ve Antrenörü Aynı zamanda Kick Boks ve Taekwondo milli Antrenör ve Milli hakem Ahmet Bereket

“Pandemi süreci başladığından bu yana resmi kuşak sınavları hariç Kick boks branşımız adına düzenlenen ilk resmi etkinlik olması nedeni ile son derece önemli olan ve katılımın yüksek olduğu organizasyon da Pandemi kurallarına dikkat edilerek bir organizasyon gerçekleştirdik. Gönül isterdi ki müsabakalarımız esnasında velilerimiz de tribünde yerlerini alsın ve çocuklarının bu sevincine ortak olsun. Ancak çocuklarımızın sağlık her şeyin başında geldiği için maalesef tribünlerimiz boş kaldı. organizasyonda başarılı olan tüm sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

   

Hiç yorum yok