REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

“Turan Hareketi Partisi” kaosa son verecektir

 Gazetemiz Güven Haber Ajansına önemli açıklamalarda bulunan Turan Hareketi Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Talay ;

“Turan Hareketi Partisi kararlı ve sağlam politikalarının da katkısıyla uzun yıllardır süren bu kirli sürece bir son verecektir dedi.”

 

“Türk’ün başına Türk gerek gerçeğiyle faaliyetlerine devam eden bir partiyiz.”

2 Temmuz 2014 yılı itibari ile yüce Türk milletine hizmet etmek ve kültür karmaşasına bir son vermek, benlik kaybından kurtulup, Türk’ün töresini yaşatmak adına yola çıkmış insanların bir araya geldiği siyasetin kirli yüzünden uzak durup Türk’ün başına Türk gerek gerçeğiyle faaliyetlerine devam eden bir partiyiz.

Yüce Türk milletinin feraseti yanında, vicdanın sesi ve milli egemenliğimizin, varlık azmimizin gönüllü bekçisi olan Turan Hareketi Partisi kararlı ve sağlam politikalarının da katkısıyla uzun yıllardır süren bu kirli sürece bir son verecektir.

Başını ABD’nin çektiği küresel aktörler kanlı örgütleri kullanıp, Yüce Türk milletini mankurtlaştırmak, adına sosyo-ekonomik savaşlarla kültürel yapıyı bozmaya çalışıp, Türk milletini içerden yıkmaya, hatta coğrafyamızı değiştirmek gibi gülünç bir rüyanın peşinden gitmeye çok uzun yıllardır devam etmektedir. Uluslararası aktörler kendilerine yeni maşalar, taşeronlar bulmuş. Günün dinamiklerine uygun cambazlar yetiştirerek bellerine ip bağlamışlardır.

“Geçmişte sayısız örneği görülmüş bir düşmanlığın torunları iş başındadır.”

Sahneye çıkan yeni partiler, oluşumlar bir takım yalancı; siyaseti ve dini duyguların yaptırımları ile başıbozukluk yaratmak peşin delerdir. Geçmişte sayısız örneği görülmüş bir düşmanlığın torunları iş başındadır.

Lakin yüce Türk milleti adına Turan Hareketi Partisi atalarımızdan miras kalan kültür, medeniyet birikiminin ufkunda Türk’ün töresinden ayrılmadan ülkesinin güneş gibi yükselişine ve geleceğine göz dikenleri;

“Yüce Türk Milleti’nin nefesleri olmaya and içtik diyoruz. “

Türkiye’nin Turan yolunda büyük yürüyüşünü durdurmak isteyenleri, bizzat Türk milleti adına bizler durduracağız diyerek, böylesi hayallere yatanın kâbusu olup canımız pahasına Yüce Türk Milleti’nin nefesleri olmaya and içtik diyoruz.

Tanrı Türk’ü ve Türk’e yurtluk etmiş toprakları korusun.

Hiç yorum yok