REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

YENİ BAŞKAN SESSİZ AMA HIZLI BAŞLADI!


Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan ve 1 Kasım tarihinde yapacağı büyük kongre ile olası erken seçime kendi logosu ile girmeye hak kazanan Gelecek Partisi’nin geçtiğimiz hafta sonu İzmir İl Teşkilatında gerçekleştirdiği 1. Olağan Kongresinde il başkanı olarak seçilen Cüneyt İşçilik, mazbatasını aldıktan sonra kolları sıvadı.

         

Parti genel merkezi ve resmi kurumlarla ilgili prosedürleri tamamlayan başkan İşçilik ekibiyle birlikte sahalara hızlı bir giriş yaptı.

Cuma günü Çiğli teşkilatı ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret eden Gelecek Partisi  İzmir İl Yönetimi bugün de boş durmayarak Menderes ilçesine çıkartma yaptı.

Önce ilçe başkanları ve bölge muhtarlarıyla bir araya gelerek tanışma kahvaltısı düzenleyen yönetim daha sonra Menderes Emlakçılar  Derneği ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkın nabzını tuttu.

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunları sektörler özelinde dinleyerek parti görüş ve projelerini anlatan il başkanı Cüneyt İşçilik daha sonra İnsan Hakları Konfederasyonu Genel Başkanı, İzmir sivil toplum kuruluşlarının duayen ismi Hayrullah Eligül ile bir araya geldi.

Hiç yorum yok