REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Karakayalı ”Uğurlu” Gelmedi

 Güven Haber TV ekibi Kemalpaşa’nın  Damlacık Köyü’nün sakinleri ile bir araya geldi. Güç Birliği Partisi Sosyal Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Korkut Tombuloğlu önderliğinde gerçekleşen ziyarette köylüler belediye başkanı Rıdvan Karakayalı’nın köye yatırım yapmadığını, alt yapı çalışmalarının eksik olduğu, özellikle internet konusunda yetkililerin sessiz kaldığını dile getirdiler.

Ayrıca köyde okumak zorunda olan öğrencilerin internet nedeni ile uzaktan eğitim sistemine giremediklerini, 1 km uzaklıktaki okullarına ulaşım nedeni ile yürüyerek gittiklerinden dolayı mağduriyetlerini belediye başkanı Rıdvan Karakayalı’ya duyurmaya çalıştı.

MAKAMDA OTURAN DEĞİL HALKLA İÇİÇE BAŞKAN İSTİYORUZ!

“Kör, sağır,  dilsiz olan bir başkan değil halkın içinde olan, halkın sorunlarını dinleyip, çözüm üreten bir belediye başkanı istiyoruz” diyen köylüler Başkan Karakayalı’dan  duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Bunun üzerine mikrofonumuza konuşan Güç Birliği  Partisi Genel Başkan Yardımcısı Korkut Tombuloğlu;

” Öncelikle size partim ve şahsım adına teşekkür ederim. Bizler Güç Birliği Partisi olarak her daim köylümüzün ve milletimizin yanında olacağımızı ve haklarını sonuna kadar savunacağımızı bildirmek isterim.Sayın Belediye Başkanı’na çağrımız kendisine  oy veren köylüye sahip çıkmasını ve isteklerini biran önce yerine getirerek gerçek belediyecilik hizmeti anlayışını uygulamasıdır. Bu olayın üzerine giderek takipçisi olacağımızı başta Damlacık Köylüleri olmak üzere tüm İzmirlilere sizin aracılığınız ile duyurmuş olalım” diye konuştu.

Hiç yorum yok