REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İzmir Teşkilatı Çare Sarıgül Diyor

 Türkiye Değişim Hareketi tarafından düzenlenen basına açık kahvaltı buluşmasında İzmir İl Başkanı Arif Akar Güven Haber TV ekranlarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güven Haber TV mikrofonlarına konuşan Başkan Akar açıklamasında “Çare SARIGÜL” dedi ve konuşmasına devam etti.

Başkan Akar Konuşmasında;

“Ülkemiz, yönetilmemenin toplumda yarattığı infial, her kesim tarafından ziyadesiyle anlaşılmıştır.

Bildiği üzere; uluslararası ilişkilerde de itibarımız zedelenmiş zayıflatmıştır.

Halk “yoksulluğun, işsizliğin, açlığın, sefaletin ”içinde iken, milli değerlerimize sahip çıkacağına, inanıldığı Sayın Mustafa SARIGÜL’ÜN, çaresizliğe derman olacağı, adalet, hak ve özgürlükleri tesis edebileceği inancıyla, görev ve sorumluluk almasının zamanı geldiği kanaatine varılmıştır.

Zira iktidar ve muhalefet tek parti görüntüsü sergilemekle birlikte, bu gidişat karşısında aciz duruma düşmüştür.

Yasama, yürütme, yargı erkleri tek adamın inisiyatifine terk edilmesi terk edilmesi kabul edilebilir değildir.

Dini inançların siyasete alet edilmesinin, manevi değerini inciteceği de kaçınılmazdır.

Yeni kurulan siyasi partilerin prematüre doğmuş, halka umut vermemiştir.

Ülkemizi uçurumun eşiğinden döndürebilecek, yenilikçi, değişimci, kutuplaştırmayan, birleştiren, ülke nimetlerini halkımızın lehine fırsata çevirecek bir anlayışa acil ihtiyaç vardır.

Türkiye Değişim Hareketi lideri Sayın Mustafa SARIGÜL, 10 yıl önce değişim için yola çıkmıştı.

İktidar iddiası ile partileşme sürecinde emin adımlarla ilerlerken, gündeme düşen kaset skandalı ile ana muhalefet partisi Genel Başkanı değişikliğine sebep olmuştu. Bu değişiklik ülkemizde siyasi fay hattının kırılmasına yol açmıştır. Bu vesileyle ana muhalefet partisi, halka umut ve iktidar olabileceği ihtimali düşüncesine neden olmuştur.

Bu sebepledir ki, Türkiye Değişim Hareketi’nin lideri Sayın Mustafa SARIGÜL önemli bir liderlik örneği ve fedakârlığı sergileyerek parti kurma kararını ertelemiştir.

Ancak süreç içerisinde, tüm muhalefet partilerinin uygulamadaki başarısız ve yetersiz politikaları iktidarın varlığını sürdürmesine, güçlenmesine vesile olmuş, halkın beklentilerini karşılamadığı gibi umut olmaktan çıkmıştır.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe ivedilikle ihtiyaç duyulduğu şu günlerde, Sayın Mustafa SARIGÜL ve Yönetim anlayışına halkımız bir teveccüh göstermektedir.

İşte bu nedenlerle;

-TDH kadroları ile ülkemizde yaşayan tüm kesimlerin beklentilerine karşılık bulması için, Siz değerli basın mensuplar aracılığı ile Sayın Mustafa SARIGÜL’Ü sorumluluk almaya,

-TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİNİ partileştirip, ertelenen değişimi gerçekleştirme,

-Vatanına, milletine karşı görev ve sorumluluklarını yerine getirmek üzere, göreve davet ediyoruz” diye konuştu.

Haber: Ömer Çakmak

Fotoğraf: Ebru Güler

Kamera: İdris Takak

Hiç yorum yok