REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Dostluk Grubu’ndan Sıcak Bir Merhaba-Özel Haber

 

Çeşitli firmalarda başarılı çalışmalara imza atmış önemli isimler’in oluşturduğu Dostluk Grubu Fikir İstişare Toplantısı İzmir Konak’ta Louisiana Cafe’de sabah kahvaltısı ile gerçekleştirildi.


Kalpleri Isıtan Sıcak Bir Merhaba

İzmir'de gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna  İstanbul’dan gelerek İzmirliler ile bir araya gelen İş insanı Başkan Cengiz Erdem, İş İnsanı M.Burak Yazgan, İş İnsanı Evren Gür,  Güven Haber  Genel Yayın Yönetmeni Taner Özgür, Doğan Medya Grup Genel Koordinatörü Umut Uçar, İş insanı  Adnan Menderes Bozkurt, İş insanı Hulusi Yılmaz, İş İnsanı Sinan Beşeoğlu,  İş insanı Tolga Karagözlü, İş insanı Ömür Ünal, TUZED Onursal Başkanı Gafur Oturak, İş İnsanı Hakan Yalabık ve Eşi Nükte Yalabık ve İş İnsanı Levent Özoğanlı katıldı.












Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından kısa bir açılış konuşması gerçekleştiren Başkan Cengiz Erdem;

“ Bugün burada İstanbul’dan gelerek bu güzel etkinlikte aranızda bulunduğum için Sayın Taner Özgür’e Sayın Burak Yazgan’a ve Sayın Evren Gür’e çok teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte ticari, sosyal birlikteliğimiz için çok güzel çalışmalara imza atarız. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

























Hiç yorum yok