REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Esra Oğul Seba'dan Ramazan Mesajı

 

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Esra Oğul Seba Ramazan ayı ile ilgili açıklamalarda bulundu, gazetemize mesajlar verdi.

RAMAZAN AYI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BİR VESİLEDİR

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Esra Oğul Seba  Ramazan dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Seba mesajında,

“Tutulan orucuyla, açılan iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan, ayların en bereketlisidir. Bu ayın; toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, mutluluk, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.


Toplum olarak bir ve iri olmak için; vatandaşlarımızla yan yana, iç içe, tüm dünyevi alemden soyutlanarak bu ayın ulvi değerlerini yaşayabilmek adına Ramazan ayı boyunca her gün sofralarımızda  orucumuzu açıp dualara eşlik edeceğiz.


Bizi biz yapan değerleri bu ilin her köşesinde yaşatabilmek ve geleceğe taşıyabilmek için Ramazan ayını bir fırsat olarak görüyorum. Unutmamak gerekir ki bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi insanlara yardımda bulunmak, önce yakınımızdan başlayarak çevremizdekilere destek olmak en büyük hayırlardan birisidir. Bu anlamda mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesile, yeni bir başlangıçtır.


İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini bulunduran Ramazanın; mazlumların kurtuluşuna, hastaların şifa bulmasına, borçluların borçlarını eda etmesine vesile olmasını diliyor, ülkemize ve tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.

Hiç yorum yok