REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Eğriboz Yeni Dönem Hazırlıklarına Tam Gaz Devam Ediyor

Gelin Koçluğu ve Makyaj Eğitimi üzerine sohbet ettiğimiz Gül Eğriboz güzellik üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu... 

Gelin koçluğu ve nedimelik hizmetlerinin yanı sıra Make up Eğitmi hizmeti ile de hizmette kaliteli adres olan Gül Eğriboz Güzellik Merkezi yaz dönemine hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.



"Sıradan Değil, Yenilikçi bir Anlayışa Sahibim"

Güzellik sektörü her geçen gün, dakika yeniliklerle dolu ve hızlı gelişen bir alan, dolayışı ile takip etmek,inovatif çalışmalar ile değer yaratmak zorundasınız.

Her geçen gün sektöre artı değer neler katabiliriz diye ekip arkadaşlarımız ile çalışmalar yaparak ,kendimizi geliştiriyor ve de teknolojik alt yapımızı yenileyerek hizmet kalitemizle müşterilerimize en üst seviye de değer katıyoruz.



"Ruh ve Yüz Güzelliğini Harmanlıyoruz"

Müşteri portföyümüz içinde en çok gelin adayları ile çalışıyor olmamız sebebiyle; sadece yüz güzelliği ile ilgili işlemlerin yanı sıra gelin adaylarının o güzel geceye hazırlanması için özel çaba sarf ederek ruhen de hazır olması adına her türlü desteği sunmaktayız.

Özellikle aylar öncesinde merkezimize gelen adaylar; derinlemesine süzgeçten geçirilerek bütün analizler yapıldıktan sonra işlem sırası ile baştan aşağı yenileme işlemlerine başlamış oluyoruz, ve hemen o meşhur söz devreye giriyor "Tanrım Beni Baştan Yarat" :-)...



"Bilginin Fiyatı Tecrübe İle Ölçülür"

Son zamanlarda dillerde sıkça dolaşan en güzel terimdir belki de "Make Up",

Yüz güzelliği şüphesiz her kadının hatta artık son yıllarda erkeklerin de en önem verdiği işlerden biri olsa da; yüze zarafet katan, marifetli ellerden ziyade bilginin usta ellerde sanata dönüşerek, sevgi ile bütünleşip uygulanması ile ancak değer bulur..

Uzman kadromuz ile verdiğimiz eğitimler ile her öğrenci adayı doğru ellerden aldığı eğitim ile çevresi tarafından dikkat çeker hale gelmesi bizi bu alanda mutlu kılıyor, yaptığımız işin başkaları tarafından değer görmesi, alkışlanması ise BİLGİNİN TECRÜBE ile harmanlanması sayesinde varlığımızı sürdürmemize sebep oluyor diye konuştu...





Haber; TANER ÖZGÜR





Hiç yorum yok