REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Gelinler Ona Emanet...

Türkiye'nin ilk ve tek gelin koçu ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik ;

Türkiye'nin ilk ve tek gelin koçu olan ve nedimelik hizmetleri ile gelin adaylarına hizmet veren Gül Eğriboz Güzellik Merkezi kalitesi ve güler yüzlü hizmeti ile farkını ortaya koymaya devam ediyor.


"Ben Buradayım Dedirtiyor"

2008 yılından bu yana sektöründe yenilikçi, gelişime açık bir çizgide ilerleyen Eğriboz; Avrupa'daki sistemi inceleyerek Türk örf ve adetlerine uygun bir sistemi Türk gelin adaylarının yüzünde ve bedeninde zarafeti yansıtarak ben buradayım dedirtiyor.

"Makyaj Sanatçısı Beri Gelsin"

Şüphesiz her kadının en önem verdiği konulardan biri olsa gerek MAKYAJ;

Peki nedir bu makyaj sanatçılığı diye sorduğumuz Eğriboz ilgi çekecek açıklamalarda bulundu;

Makyaj Sanatçısı yani diğer adıyla çokça bilinen (Makeup Artist) olayı gerçekten isteyen kişilere verdiğimiz yüz tanıma eğitimi ile başlayan ve cilde göre uygulanacak makyaj tekniklerinin uygulanması, kullanılacak kozmetik ürünlerinin tercihleri, biraz da el becerinizin ve görsel yeteneğinizin olması en büyük etkenlerden biridir.

Bugüne kadar Türkiye'nin her yerinde bir çok kişiye makyaj eğitimleri vererek bu alanda iş yapmak isteyenlere yardımcı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.




"Yeni bir proje ile müşterilerimizle buluşacağız"

Malum pandemi ve deprem münasebeti ile ertelemiş olduğumuz yeni projemizi yakın zaman diliminde müşterilerimiz ile buluşturacağız. Şuan projenin içeriğinden söz etmek için biraz erken,
şartlar ve koşullar oluşup hazırlıklar bittiği vakit kamuoyuna gerekli açıklamaları biz zati yapacağız.

Konsept bir çalışma ile Gelin adayları istedikleri her şeyi yeni projemizde elde edecek ve gereksiz zaman harcamasını ve maliyet noktasında da ekonomik olarak ta rahatlamalarını sağlayacağız diyen Gül Eğriboz son olarak 2021 yılında yeniliklerin ve atılımların gerçekleştirileceği bir yıl olacağı umuduyla gelin adaylarını merkezimize bekliyoruz dedi...



Hiç yorum yok