REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Azerbaycanlı Kadınlar Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'a Çağrıda bulundu


 Karabağ ile ilgili  sesini duyurmaya çalışan kadınlar T.C Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir bildiri ile seslendi. Bildiride şu ifadelere yer verildi.

" Türkiye devletine,Türkiyedeki kardeşlerimize Azarbaycan'da yaşayan yargısız infaz edilen Türk cocuklarının,annelerinin sesini duymasını istiyoruz.Bilmenizi istiyoruz ki,Azarbaycanda akılalmaz işkencelere maruz kalan,mahv edilen kardeşleriniz var.Tek suçları Türk ve muselman olmaları.

     Azarbaycanının Ter-ter,Gence,Tavuz ve diger illerinde aslı Türk ve muselman oldukları için,asker ve subaylarımıza ve sivil vatandaşlara akılalmaz işgence yapılıyor.Onları öldürür,sakat burakıyorlar.Bunları yapanlar ve yaptıranlar Azarbaycanın ordu ve muhafıza organlarına sızmış ermeni ve rus asıllı memurlardır.Azarbaycanda vatansever,milliyetçi Türkleri mahv etmek için ermeni kökenli generallar büyük rol oynuyor.ve Azarbaycanın gayretli ogulları tehlikededirler.Son yıllarda bi tek Ter-Terde yerleşen askeri üstte 1767 asker ve subaylarçok büyük işgence görmüşler.Yüzlerle asker ve subayımız öldürülmüş sakat burakılmış.Digerlerise  yalan ittihamlarla ceza evine haps edilmiş.Gencede bu haksızlıga tahammül edemeyen susmayan 76 kardeşinizi yargısız infaz edip,gurşuna dizdiler.Tavuzda 11  oglumuzu namaz kılıp,  tuttukları için haps ettiler ve  işgencelere maruz .koyarak intihar ettirdiler .Tüm bunlar  olurken  üst yüzey devlet memurları ,hükumet erkanı sesiz kaldı.Sesimizi kimseye duyuramadık.Ger yere yazdık bildirdik.Sesimize ses veren olmadı.aksine daha beter oldu.

       Türkiye cumhuriyetinin baş bakanı,Meclis Başkanı,iç ve dış işleri bakanı bu çaresiz annelerin sesini duymasını rica ediyoruz. Türkün  Türkden başka dostu yok.  Bu gün Azarbaycanda PKK ya destek veren bir sürü üst üzey memur var .Tüm bu yazdıklarımızı  kanıtlarla resmi olarak size ilete biliriz.

Türk anaları ayaklar altında çignenir,Türk ogullarının soyu tükenir.Kadeşine sahip çık 

TÜRKİYE DUY SESİMİZİ,LÜTFEN.

  BURDA ZÜLÜM GÖREN SENİN ANAN,KARDEŞİNDİR.

İMZA: ŞU ANDA ŞERLENEREK  CEZA EVİNE ATILAN VE ORDA AKILALMAZ İŞGENCELERE MARUZ KALAN KARDEŞLERİMİZ,OGULLARIMIZ ÖLÜM ORUCUNA OTURMUŞ VE KİMSE İLGİLENMİYOR.BU HALLERİYLE BİLE BASKIYA MARUZ KALIYORLAR.ŞİMDİ TÜRK,MÜSELMAN,VATANSEVER OLDUKLARI İÇİN HAKSIZLIGA KARŞI GELEN BU ÖVLADLARIMIZ İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLDÜ.BİLDİGİNİZ YARGISIZ İNFAZ EDİLDİ.ONLARIN LİSTESİNİ SİZ DEGERLİ KARDEŞLERİME GÖNDERİYORUM.BİZ ANALAR SİZE YALVARIYORUZ BU KATLİYAMA DUR DEYİN.BİZİM SİZDEN BAŞKA GÜVENECEK KİMSEMİZ YOK.SESİMİZ OLUN.....

Hiç yorum yok