REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Gökbörü Ocakları'ndan Büyük Yemin Töreni- Özel Haber

 

Binlerce yıllık tarihi ile hafızalara kazınan  Börü Budun Teşkilatının misyonunu yeniden canlandırmak üzere kurulan Gökbörü Ocakları Turan Yolunda yürümek için BÜYÜK YEMİN TÖRENİ gerçekleştirdi.

Büyük Yemin Töreni'nde konuşma gerçekleştiren Gökbörü Ocakları Genel Başkanı Ali Şefik Açan;


Bizler GÖKBÖRÜ OCAKLARI adı ile Türk ırkına ve tarihine Türk Töresiyle sahip çıkmak adına savaşan Börüleriz biz. Davamız kutlu ama zordur. Kibirden, yalandan, hainlikten, uzak durmaktır. Tevazu ve fedakarlığı hayata hâkim kılmak, birleştirici ve bütünleştirici olmak Aziz Türk Milleti’ne, devletine, davasına boynu bükük olmaktır.

 Yeni nesillerin milleti millet yapan değerlerin, törenin etrafında kenetlenmesini sağlayarak, hassasiyet sahibi, eğitimli, Türklük bilincine, tarihe sahip çocuklar, gençler yetiştirmek Ocağımızın gayesidir. İnsanlar bu bilince sahip olduğunda toplumda mükemmel olacaktır.

Vazifemiz bir yerde başıbozuk varsa orayı düzeltmektir. Hiçbir siyasi parti ve kurumla bağımız yoktur.

Bugün Azerbaycan dan gelen kardeşimiz karma dövüş dünya şampiyonu Alp turan kurucusu bozkurt Senan Aliyev, YALCİN Korkmaz, Serkan Yılmaz, ile yapılan istişare sonrası kardeşlik ve turan yemini edilip himayemizdeki yaklaşık 200.000 üye ile GÖKBÖRÜ OCAKLARI NAMIYLA tüm Türk dünyasının nefesi olup Turan yolunda yürümeye and içiyoruz. 

 Size makam, mevki para vaad etmiyoruz. Size çocuklarımıza, milletimize  Türk dünyasına boyun borcumuz olan, ekmeğimizi sizlerle bölüşecek, bitti artık dediğinizde elinizi tutacak milyonlarca kardeş vaad ediyoruz" diye konuştu

Hiç yorum yok