REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Kızılkaya'dan Değişim Mesajı

 Güç birliği Diyarbakır İl Başkanlığı görevi yürüten Aziz Kızılkaya çalışma arkadaşları ile Genel Başkanlığını Mustafa Sarıgül'ün olduğu Türkiye Değişim Partisine geçiş yaparak siyaset hayatına burada devam etme kararı aldı.

Diyarbakır İl Başkanlığı açılışına gelen Sarıgül ile görüşen Aziz Kızılkaya; tüm kadrosu ile geçiş yapacağını kendisine bildirdikten sonra rozet takma töreni gerçekleşti.

Rozet takma töreninde konuşan Kızılkaya; 

Siyaset arenasında bugün itibariyle artık Türkiye Değişim Partisi çatısı altında Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül bey ile yürüme kararı almış olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Umut ediyorum ki;

Türkiye'deki değişimi çok çalışarak Selahattin Eyyubi'nin fetih ettiği gönüller şehri olan Diyarbakır'da, doğu insanın sıcaklığı ve samimiyetini yansıtmak adına bizler başaracağız.



"GÖNLE GİREMEYEN SİYASET YAPAMAZ"

Ülkece zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda, milletimiz bilsin ki toplumsal kucaklaşmayı buradan yakacağımız meşale ile bizler yapacağız. 

"Bir elden parmakları keserseniz o el işlevsiz hale gelir", işte bizler tüm milletimiz ile bir bütün olmayı başarıp iktidarın yolunu Diyarbakır'ın çehresini değiştirerek gerçekleştireceğiz. Dedi


Haber ; TANER ÖZGÜR


Hiç yorum yok