REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

SANKON HEYETİ ETİYOPYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE

 Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Vekili Av. Özkan Atalay, beraberindeki heyetle birlikte Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği’nde bir görüşme gerçekleştirdi. 

SANKON Genel Başkan Vekili Av. Özkan Atalay, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği’ne yapmış olduğu ziyarette, Büyükelçi sayın Adem Mohammed Mahmud tarafından kabul edildi. 

Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği’nde yapılan toplantıda, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı ve SANKON Genel Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

detail-photo-fancybox-1

Av Özkan Atalay, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği’ne yapmış olduğu ziyarette, Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu SANKON kuruluşu olarak, Türkiye ile Etiyopya Devleti arasında ekonomik ve ticari ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalara, iş forumu konferanslarına, ekonomik işbirliği toplantılarına büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz dedi. Av. Özkan Atalay, SANKON kuruluşu olarak, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği ile olan güçlü işbirliğimiz bundan sonraki süreçte de güçlenerek devam edecektir" diye konuştu.

Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçisi sayın Adem Mohammed Mahmud, SANKON heyetini kabulünde yapmış olduğu konuşmasında, Etiyopya Devleti Ankara Büyükelçiliği ile SANKON kuruluşu arasındaki güçlü işbirliğinden çok mutluyuz dedi. Büyükelçi Adem Mohammed Mahmud, SANKON kuruluşu ile yapmış olduğumuz çalışmalarda iki ülke ekonomisine katkı sağladık . Büyükelçi  Adem Mohammed Mahmud, kabulde yapmış olduğu konuşmasında, Türkiye ile Etiyopya arasındaki ilişkilere değinerek, iki ülke arasında güçlü ilişkilere sahibiz. İnanıyorum ki, SANKON ile işbirliğimiz ticari ilişkilerimizi daha da güçlendirecektir. dedi

Hiç yorum yok