REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Zafer Partisi Seçim Startını Gaziemir’den Verdi

 Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığı milletvekili adayları ile seçim startını Gaziemir’den verdi.

İlk durak Gaziemir ilçe başkanlığının açmış olduğu standı ziyaret eden Zafer Partisi İzmir il başkanlığı çalışmalarına 1.Bölge milletvekili adayı Hatice Kırgız katılım sağladı.

Gaziemir sosyete pazarında esnaf ve vatandaş ile bir araya gelen Zafer partisi yönetimi ve milletvekili adayları partilerinin basılı ürünlerini takdim ettiler.



Gazetemize konuşan Milletvekili adayı Hatice Kırgız;

Bugün ilçe teşkilatımızın organize ettiği Pazaryeri gezisi çalışmalarına iştirak ettik ve vatandaşlarımız ile sohbet etme imkanı bulduk,sorunlarını dinleyerek görüşlerimizi ilettik.

Samimi ve güler yüzlü sohbetleri için Gaziemir esnafına ve orada yaşayan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum diyerek açıklamalarını tamamladı.

Gezinin ardından Konak Saat Kulesi meydanında İyi Kalpler Derneğinin organize ettiği iftar yemeği programına katılım sağlayan Zafer Partisi 1.Bölge Milletvekili adayı  Hatice Kırgız’a 2.Bölge milletvekili adayı Serpil Yakan eşlik etti.



Yakan ve Kırgız demeçlerinde ise bu güzel organizasyonu sağlayan İyi Kalpler Derneği yöneticilerine teşekkür ederiz,böyle güzel organizasyonların çoğalmasını temenni ediyoruz diyerek konuşmalarını sonlandırdılar..

İftar yemeği programında Fsn Prodüksiyon Sahibi Serkan Kayanoğlu, Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkan Vekili Furkan Kayanoğlu ve Vizyon Medya Grup Başkanı Taner Özgür  bulunanlar arasındaydılar.



Haber ; Haber Merkezi

Hiç yorum yok