REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

WORLD NEXT TOP MODEL 2024 Yarışmasında Juri Üyesi Beyhan Kübra Esen Rüzgarı

 Miss Grand İnternational 2. Güzeli Beyhan Kübra Esen güzelliği ile olduğu kadar yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Esen  WORLD NEXT TOP MODEL 2024 Yarışması’nda Jüri koltuğuna oturdu. Beyhan Kübra Esen yarışma ile ilgili olarak kısa bir açıklama yaptı.

Beyhan Kübra Esen yarışma ile ilgili açıklamasında;

“”WORLD NEXT TOP MODEL‘in jüri üyesi olmak benim için büyük bir onur. Bu güzel yarışmada değerlendirici konumda olmak benim için çok güzel bir duygu. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum” diye konuştu.WORLD NEXT TOP MODEL yarışması 2010 ‘da beri Style Events & Organisation tarafından düzenlenmektedir ve 2024’te ilk kez Lübnan’lı güzel kraliçe seçildi. Türk güzelimiz de Miss Europe seçildi.

BEYHAN KÜBRA ESEN KİMDİR?

20.02.1995 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Oğuzkaan Koleji’nde tamamladı, Liseyi Kadıköy Maarif Koleji’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu. 2012’den beri modellik ve 2019’dan beri oyunculuk yapıyor. 2023 ‘te katıldığı güzellik yarışmalarıyla modellik kariyerini taçlandırmış , model eğitmenliği ve yarışma koçluğuna başlamıştır . 2024 itibariyle de dijital içerik üreticisi olarak kariyerine devam etmektedir.
WORLD NEXT TOP MODEL yarışması 2010 ‘da beri Style Events & Organisation tarafından düzenlenmektedir ve 2024’te ilk kez Lübnan’lı güzel kraliçe seçildi.
Türk güzelimiz de Miss Europe seçildi.

2023 yılında dünya çapında 6 güzellik yarışmasına katılmış ve hepsinde ülkemizi başarıyla temsil etmiş, hepsinden ayrı ayrı pek çok ünvan kazanmış ,dereceler almıştır. 2023 ‘te en son Miss Grand International yarışmasına katılmıştır ve dünyadaki 5 büyük yarışmadan biri olan yarışmada ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

*Miss Grand Türkiye 2023
*Miss Tourism Universe 2023
(2. runner up ) Beyrut Lübnan
*Miss Environment International (Miss Asia – Asya Kıtası Kraliçesi) (Mumbai, Hindistan)
Global Model of the World Miss Bikini & Miss Best Face (Antalya, Türkiye)
World Next Top Model 2023 6th runner up

       

ALDIĞI EĞİTİMLER

*Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nden Diksiyon ve Temel Oyunculuk Eğitimi
İstanbul Film Akademi Kimberly Graham Casting Masterclass
Barış Yöş İleri Seviye Oyunculuk Eğitimi
Hakan Arslan Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi
Rabia Sultan Düzenli Audition Eğitimi
Yeşer Nüba Yıldız’ın Audition Eğitimi

Hiç yorum yok