REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Son Zamanlarda Adından Sürekli Bahsettiren Başarılı Genç İş İnsanı Eyyüp Gezme ile Çok Özel

 Başarılı İş Adamı Eyyüp Gezme, İnşaat Sektöründe Büyük Başarılara İmza Atıyor

 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde doğan ve aslen Mardinli olan Eyyüp Gezme, kısa sürede ticari dünyada adını duyurmaya başladı. 2009 yılında Kocaeli'ye yerleşen Gezme, inşaat sektöründe elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekiyor.

 


18 yaşına geldiğinde ticarete ilk adımını atan Gezme, cesaret ve kararlılıkla yoluna devam ederek inşaat sektöründe kendine bir yer edindi. Kaliteli işçilik anlayışı, profesyonel ekip ve modern teknolojiyi bir araya getiren Gezme, projelerindeki başarısıyla sektördeki diğer iş insanları tarafından takdir ediliyor.

 

Eyyüp Gezme, inşaat sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projelerle birçok kişiye istihdam olanağı sağlamış ve bölgelerindeki ekonomik gelişime katkıda bulunmuştur. Sektördeki deneyimi ve işine olan tutkusu sayesinde büyük projelerde yer alarak adını duyurmayı başaran Gezme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır.

 

Yaptığı işlerde kalite ve güvenilirlikten ödün vermeyen Gezme, çevreye duyarlı projeler üreterek sürdürülebilirlik ilkesini benimsemektedir. Yenilikçi yaklaşımıyla sektördeki trendleri takip eden ve teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak projelerini gerçekleştiren Gezme, sektördeki diğer işletmelere örnek olmaktadır.

 

Eyyüp Gezme'nin hedefleri arasında, uluslararası projelerde yer almak ve sektördeki yeniliklere öncülük etmek bulunmaktadır. İşine olan tutkusu ve kararlılığı sayesinde gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanılan Gezme, inşaat sektöründe adından söz ettirmeye devam etmektedir.

 

Gezme kariyeri hakkında konuştu

 


18 yaşımda ticarete inşaat sektörüyle başladım Kocaeli’nin derince ilçesinde ufak çaplı bir firma olarak başlayıp, şu anda Marmara bölgesinin geneline hizmet vermekteyiz. Bu günlere gelmek için büyük zorluklar ve sıkıntılar yaşadık başladığımız tarihten bu tarihe sektörümüzde sürekli ekonomik krizler olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyüdük. Bu büyümeyi yaptığımız işlerde ki kalitemize ve verdiğimiz güvene borçluyuz. Bu günlere gelmek için uyguladığımız politikamıza aynı şekilde devam edeceğiz ilk hedefimiz Marmara Bölgesinin geneline hizmet vermekti hedefimize tahmin ettiğimiz süreden çok daha kısa sürede ulaştık. Yeni hedefimiz Avrupa ülkeleriyle iş yapmak ve şu anda bir kaç Avrupa ülkesiyle iletişim halindeyiz projelerimiz var en kısa sürede bu projelerimizi de faaliyete geçireceğiz dedi.

Hiç yorum yok