REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İzmir’in Gözde İlçesi Güzelbahçe’de Cihangir Restoran Hizmete Girdi

 Güzel İzmir’in güzel ilçelerinden güzelbahçe’de yeni  bir  et restoranı hizmete girdi. Gerçekleştirilen açılışa  İzmir Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Kemal GENÇ, SANKON Genel Başkan Yardımcısı ( GESKON) Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Sekreteri   Sanayici ve iş insanı Sayın Zeynel GENÇ katıldı.



Açılışla ilgili olarak Ahmet  Sığak ve işletme sahibi Aşkın Gürşen kısa bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

“Güzel İzmir’in güzel ilçelerinden güzelbahçe’de yeni açılan et restoranımızda sizleri ağırlamaktan onur duyarız (yemediğimiz hiçbir şeyi satmıyoruz) sloganımızla en iyi ürünleri sizin için seçip sizin beğenize sunuyoruz. Aileniz ve dostlarınızla birlikte misafirimiz olur iseniz şeref duyarız. Toplantı ve eğlence yemeklerinizde de  hizmetinizdeyiz.”



Genel Başkan Yardımcısı ( GESKON) Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Sekreteri   Sanayici ve iş insanı Sayın Zeynel GENÇ ve İzmir Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mahmut Kemal GENÇ te açıklamasında;

“Güzelbahçe bölgesinde açılan çok güzel et üzerine açmış oldukları CİHANGİR Restoranda yeğenim Ahmet  Sığak ve işletme sahibi Aşkın Gürşen’e misafir olduk İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

 


Cihangir Restoran

Adres : yalı mahallesi mithat paşa caddesi no:463 / A/B GÜZELBAHÇE / İZMİR

Not: balık hali karşısı

Telefon : Rezervasyon numaramız 0(232) 234 00 42





















Hiç yorum yok