REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

ÜLKEM PARTİSİ BAŞKANLARI ANKARA’DA TOPLANDI

 


''Daima İleri Yükselen ÜLKEM’’

 

Siyaset ve parti bizim için amaç değil, devletimizi yöneterek milletimize hizmet yolunda bir araçtır gerekçesini savunan Ülkem Partisi ''Daima İleri Yükselen ÜLKEM’ iz sloganı ile ateşi yakmıştır.



14.05.2022 tarihinde Ankara’da Genel Başkan Sayın Neşet Doğan önderliğinde bütün İl Başkanları ile bir araya gelmiş ve atamalar yapılmıştır. İnsanın en büyük hakkı yaşam hakkıdır. İnsanı yok sayan, emeği yok sayan, inançlarını yok sayan, çalan, gasp eden insanlık düşmanı bu sömürü düzeninin yok edilmesi, her türlü olumsuzluğa rağmen; yine özgür düşünebilen, akıllı, cesur, onurlu ve inançlı siyasi kadrolar tarafından gerçekleştirilecektir. Biliyor ve inanıyoruz ki: “milletin geleceğini yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır.’’ Sözleri toplantıya damga vurdu.


 

. Genel Başkan Neşet Doğan çalışmalarımız son hızla devam ediyor şeklinde dile getirdi. Yapılan toplantıda eşinin ve çocuklarının da yanında olması dikkatleri üstüne çekti. Sıcak ve içten konuşmaların bol oluğu bu toplantıda muhteşem kareler elde etmemek mümkün değildir.


9 Mayıs 2019'da ÜLKEM PARTİSİ kurulmuş siyasi faaliyetlerine başlamıştır.      

           Partinin kurucu lideri Neşet Doğan'dır. Neşet Doğan, 1969 yılında Kırıkkale ili Kulaksız kasabasında Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

1992 yılında TSK mensubu olarak 17 yılı iç güvenlik bölgeleri olmak üzere askerlik hayatını 24 yıl sürdürdü. 2013 yılı aralık ayında çok sevdiği vatan hizmetinden emekli oldu ve bir süre Milliyetçi Hareket Partisi'nde bazı görevlerde bulundu. Ancak gelişen durumlar üzerine MHP’den ayrılarak siyasetten uzak durmaya çalıştı.

Daha sonra kendisine ihtiyaçları olan konjonktürde yer alması gerektiğini düşünen ve bir sürede MTP de GNL.BŞK.YRD. Olarak Teşkilatlardan sorumlu olarak görevini icra eden Başkan Doğan, 23 Nisan 2018 de gelişen siyasi durumlardan kendi isteğiyle görevinden istifa etti. Siyasette bulunduğu zaman diliminde teşkilat kadrolarının isteği üzerine 9 Mayıs 2019'da ÜLKEM PARTİSİ temelini atarak yeni bir yolculuğa adım atmıştır.

Hiç yorum yok