REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

SANKON Genel Başkan Yardımcısı ve GESKON Genel Sekreteri Zeynel Abidin Genç'in Mutlu Günü



Haseni Aşireti kanaat önderlerinden sanayici iş insanı Sayın Zeynel Abidin Genç'in Yeğeni görkemli bir tören ile dünya evine girdi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfderasyonu ( Sankon) Genel Başkan  Yardımcısı Aynı zamanda Gençlik ve Spor Konfederasyonu ( Geskon) Genel sekreteri olan Sayın Zeynel Abidin Genç'in yeğeni  iş insanı Eyüp Genç İle Kübra Genç'in Nikahını Başaksehir belediye başkanı Sayın Yasin Kartoğlu kıydı.. 






Zeynel Genç Nikahı kıyma nezaketi'de gösteren Başaksehir Belediye Başkanı Sayın.Yasin kartoğlu ve katılımcı olan Gaziosmanpaşa belediye Başkan yardımcısı M. Salim Bilmen nezlinde Geceye renk katan Sanatçılar Aydin Aydın Ebru Demir ve muhteşem bir performans sergileyen ekiplerine ayrıca teşekkür ederim dedi... 


Yaklaşık iki bin kişinin katilimi ile sona eren Düğün törenimizde herkes olması gerektiği gibi eğlenerek keyifle salondan ayrıldı. 
Bu tören münasebeti ile Başta beni onurlandıran can yoldaşım Eşim Emine Genç olmak üzere  tüm Haseni Aşireti mensupları ve misafir katılımcılara gönülden teşekkür eder Yeğenim ile Gelinime Ömür Boyu mutluluklar dilerim  dedi...












Hiç yorum yok