REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Ulupamir'de Özdağ Rüzgarı Esti.

 Ayyıldız Hareketi Lideri İstanbul Milletvekili Prof. Dr .Ümit Özdağ kurmayları ile birlikte Van'ın Ulupamir köyünde yaşanan sorunları yakından tespit etmek ve oradaki köylüler ile görüşmek üzere ziyaret gerçekleştirdi.

Basın mensuplarına konuşan Özdağ; konuşmasına son zamanlarda burada yaşanan olayları yerinde tespit etmek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere kurmaylarımız ile Ulupamir köylülerini  ziyaret ederek onları dinledik , Ulupamir; Türkiye ile Türkistan, Anadolu ile Orta Asya arasındaki hem maddi hem manevi köprüdür, diyerek devam ederek hükümete de çağrıda bulundu.

 

Hükümete çağrısında Prof. Dr. Özdağ; Ulupamir'lilerin her zaman olduğu gibi bugünden itibaren komşu köylerdeki vatandaşlar ile sulh içinde yaşaması için bir an önce hükümete düşen görev ise  arazi itilaflarını giderecek kararnameleri çıkarıp yaşanan mağduriyetleri gidermesidir.

Ulupamir köylülerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan ÖZDAĞ; yaşanan durumu Meclise taşıyacağını ve konunun takipçisi olacağını, asla yalnız olmadıklarını ve Yüce Türk Milleti dünyanın her yerindeki haksızlığa ses çıkardığı gibi öz kardeşlerini de asla yalnız bırakmayacaktır dedi.

Haber ; TANER ÖZGÜR



 

Hiç yorum yok