REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ebru Karaaslan ile Keyifli Söyleşi

 

Güç Birliği Partisi  Sivil Toplum Örgütleri Koordinasyonundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı   Ebru Karaaslan ile Vizyon Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özgür keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan bilinmeyenleri gazetemizle paylaştı.

Taner Özgür: Öncelikle biraz sizi tanımak isteriz?

Ebru Karaaslan : Adım Ebru , Güç Birliği Partisinde Sivil Toplum Örgütleri koordinasyondan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum. Aynı zamanda ekonometri 3. Sınıf öğrencisiyim.



Taner Özgür: Siyasette hem genç hem kadın olmanın zorluğu var mı?

Ebru Karaaslan :  Genç olmanın elbette avantajları ve dezavantajları var. Enerjiksin ve zihnin henüz ağır sorumluluklara meşgul değil, dezavantajda tam bununla ilgili aslında. Tecrübelerim , bildiklerim elbette ki benim yaşım kadar olan insanların bilgeliği ile bir olmuyor. Ancak öğrenmek için zamanım var ve elimden gelenin fazlasını yapmak için hevesliyim. 

Taner Özgür:  Yeni kurulan siyasi partilerin halk nazarında karşılığı biraz zor oluyor,GBP de durumlar nasıl?

Ebru Karaaslan :  Halkımızın çoğu aşina oldukları partilerden uzaklaşmış ve aynı yüzleri görmekten sıkılmış durumdalar. Tam da bu yüzden yeni yüzler gerek. Biz Güç Birliği Partisi olarak çalışmalarımız enerjimiz samimiyetimiz ile halka kendimizi göstermek istiyoruz. İnsanlara uzaktan seslenmek ve içlerinde olup sesini dinlemek farklı olur ve bizim amacımız kendimizi halkımıza faaliyetlerimizle tanıtıp, onlara en iyi şekilde hizmet vermektir.

Taner Özgür:   Stklardan sorumlusunuz,pandemi süreci iletişime geçmede engel oldu mu bakış açıları nasıl?



Ebru Karaaslan :  Sokağa çıkma yasakları ve esnafların tam kapanma gibi durumları pandemi nedeniyle çok sık uygulandı. Elbette herkes için sıkıntılı bir süreç. Dilerim en yakın zamanda normalleşme olur ve esnaflarımızla birebir sağlıklı iletişimler kurup onların istek ve ihtiyaçlarını duyma fırsatı ediniriz.


Taner Özgür:   Siyasette hedefiniz nedir,neler yapmayı düşünüyorsunuz.


Ebru Karaaslan :  İnsanın hayatının her alanında hedefini belirlemeli ve bu hedefe ulaşmak için çaba göstermelidir. Ancak ben siyasi alanda mevki yükseltmenin peşinde değilim. Şahsi konuşuyorum; Ben sadece , halka doğaya hayvanlara , Türkiye'ye hizmet etmek istiyorum. Şahsen yalnızca siyasi alanda değil bunlar insanın her alanda düşünmesi ve gerçekleştirmeye çalışılması gereken şeylerdir.

Taner Özgür: Sizce memleketin en büyük sorunu nedir,çözüm öneriniz ne olur?


Ebru Karaaslan :  Memleketimiz konumu olsun toprağı olsun geçmişi olsun, herşeyi ile kusursuz. Bahsettiğiniz yönetimse eğer sorun saymakla bitmez. Öncelikle israf etmeyi bırakmak ve gençlerimizin dediklerine kulak vermek. Çocuklar , gençler Türkiye'nin geleceğinin başrolleridir. Onların en ufak umutsuzluğunu dahi yok edebilirsek eğer geleceği çok daha sağlam inşaa ederiz.


Taner Özgür:  İktidar olursanız ilk yapacağınız iş ne olur?


Ebru Karaaslan : Demin de bahsettiğim gibi . Sanırım yapacağım ilk şey israfı önlemek ve oluşturulabilircek maddi manevi yapılandırmalar düzenlemek. Pandemi sürecinde herkes çok yıprandı. Zaman kaybetmeden çalışmalara başlardım sanırım.


Taner Özgür:  Kadınların siyasette Temsiliyet hakkı çok az bununla ilgili bir çalışma var mı?

Ebru Karaaslan :  Güç Birliği Partisinde inanılmaz kadın kadromuz var. Her anlamda güçlerini göstermeye hazır bir kadro. Kadın kolları ekibimiz bilakis çok değerliler ve önemli hizmetler için gönlünü vermiş insanlar. Sadece kadın kolları değil Güç Birliği Partisinin bütün gönüldaşları Kadınların sosyal alanda aktif olmasını haklarını savunmasını sağlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. 

Taner Özgür:  Pandemi süreci ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? Nasıl görüyorsunuz

Ebru Karaaslan :  Çok zorlu zamanlar geçiriyoruz. Herkes için çok zor. Ekonomi kötüleştikçe halk daha da zorlanıyor haliyle. Elbette ekibin başında işi bilen insanlar bu süreci olabildiğince iyi yürütmeye çalışmakta. Bunun üstüne fikrimi sunmak benim alanım olmadığı için bana düşmüyor.

Taner Özgür:   Son olarak nasıl bir Türkiye hayali kuruyorsunuz?

Ebru Karaaslan :  yoksulluğun kalmadığı, veyahut en aza indirildiği bilimin değer gördüğü , çocuklarımızın , kadınlarımızın güvende olduklarını hissettikleri , hayvanları ve doğayı seven bir toplum hayalim var. Umarım böyle bir Türkiye inşa edeceğiz. Bu hayalimi gerçekleştirmeye çalışmak veyahut ilerleyen günlerde ufacık da olsa bir katkımın olması düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor.
Dilerim ki herkes için güzel bir Türkiye inşaa edebiliriz.

Hiç yorum yok