REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

3 MAYIS TÜRKÇÜLER GÜNÜNDE AKSAÇLILAR'DAN SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI GELDİ...

 

3 Mayıs Türkçüler günü münasebetiyle Aksaçlılar   kurucu başkanı Ahmet BEREKET'ten siyasi partilere bir çağrı geldi. BEREKET yazılı olarak yaptığı açılmasında   

"3 Mayıs 1944; Türk milliyetçiliği hareketinin kendini aksiyon ve muhteva olarak ortaya koyduğu dönüm noktasıdır. Dönemin iktidar sürecini elinde tutanların gayr-ı milli unsurlara kendi eliyle hayat hakkı tanıması karşısında, Türk milletine kara sevdalı Türkçüler tarafından haykırışın en sert ve anlamlı günüdür.


3 Mayıs, Türk milliyetçilerine en acımasızlığı yaşatanların, karşısında “Çileler bizim rütbemizdir” diyerek, her türlü olumsuzluk ve zorluk karşısında Türk milletine en derin sevginin tüm dünyaya ilan edildiği gündür.


3 Mayıs, Türkün değer yargılarını bizi biz yapan değerleri savunanları hapislere, tabutlara hapsederek, beyinlerinin körleştiğini ispat edenlerin Türk milliyetçileri tarafından tescillendiği gündür.


3 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ölümünden sonra, onun Türk milliyetçiliği ölçüsünde geliştirdiği devlet politikasına dinamit koymak isteyenlerin, dinamitlerinin elinde patladığı gündür.


3 Mayıs, Türk milliyetçiliği ülküsünü en sert haykıran H. Nihal ATSIZ’ ın önderliğinde başlatılan kutlu savaşın zafer naraları ile Türk’ün makus talihinin değiştiği gündür.


Bu açıdan maziyi hatırlayıp gelecekle ilgili umutlarımızı yeşerteceğiz. Her çile sonrası olgunlaşarak büyüyen Türk milliyetçiliği hareketi 3 Mayıs Türkçülük Gününün anlam ve öneminde yatan tüm gerçekleri yürek ve beyinlerimize kodlayarak sevdalarımızla, ülkülerimizle TÜRK MİLLETİ için var olacağız.


Bu gün yaşadığımız süreçte Küreselleşen dünyanın birçok sinsi atmosferinde emperyalist güçlerin milleti millet yapan değerlerimizi ortadan kaldırmak için Türklüğümüze yapılan saldırıları Türk milliyetçilerinin inanç ve yaşam direnci ile karşı koyacak, 3mayıs 1944 de olduğu gibi bizi biz yapan değerlerimizi korumak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle, Türklük bayrağını her türlü fırtınaya karşı dalgalandırma misyonunu kendilerine hayat felsefesi edinmiş ülkü devleri, başta Merhum Alparslan TÜRKEŞ,Şehit lider Muhsin YAZICIOĞLU.   H. Nihal ATSIZ, Orhan Şaik GÖKYAY, Necdet SANÇAR, Fethi TEVETOĞLU, Zeki Velidi TOGAN, Muzaffer ERİŞ, İsmet TÜMTÜRK ve hakkın rahmetine kavuşmuş Türk milliyetçilerini rahmet ve minnetle anıyor, tüm Türkçülerin 3 Mayıs Türkçüler gününü tebrik ediyor bu vesile ile de Bir Çağrımı tekrarlıyorum .

 3 Mayıs'ı  Türkçüler günü olarak kabul edip bu günü parti Tüzüğü ve seçim beyannamesine dahil edecek kadar kendini TÜRK hisseden bir parti var ise AKSAÇLILAR  olarak desteğiniz ondadır" dedi.

Hiç yorum yok