REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Gara Operasyonu Ve Siyaset

 

Herkesin ağzında gara operasyonu 13 Şehidimize Allah’tan rahmet ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.

Gara operasyonu dünyanın en tecrübeli birliği olan Türk özel kuvvetleri ve komandosu tarafından yapılmıştır. Bu tür operasyonlarda risk vardır. Çünkü örgütün elindeki rehinelere zarar verilmeden kurtarılması ve zahiyat verilmeden sonuca ulaşmak hedeftir. Ve örgüt tarafından şehit edilen 13 kahramanın bombardımanında öldürüldüğü yalanına alet olan siyasiler...

Yazık çok yazık. Bu devlet 40 yıl Şehit verdi. Masum insanlarını teröre kurban verdi. Tüm Şehit aileleri Şehit aileleri vatan sağolsun diğer çocuklarımda vatana feda olsun dedi. Ama hiç biri devlete isyan etmedi.

PKK terör örgütünün kurulduğu günden bu yana kürt halkının sesiyiz diye siyaset arenasına çıkan DEP-Hadep-Hdp gibi birçok parti. PKK nın siyasi ayağı olmuştur. Bu tüm siyasetçiler ve halkımız tarafından bilinen bir gerçektir. Aponun heykelini dikecek olan bir genel başkan, PKK Türkleri tükürüğü ile boğar diyen milletvekili bu adamların içinden çıkan sözde siyasetçi gerçekte Pkklı teröristler değil midir? Bizim burada HDPyi ve onun üyelerini PKK terör örgütüyle ilişkisi var, yok, onlar siyasetçi, onlar terör örgütünün destekçisi gibi boş tartışmalar yaparak işin magazin kısmını bırakmamız gerek. Hdp ve yöneticileri kandilin emir eri. Bunu söylemleri ve yaptıkları eylemleri yeterince bize gösteriyor. Gara da Şehit olan vatandaşlarımız velevki dost unsur ateşiyle Şehit edilmiş olsun. Bu devlet ilk kez mi Şehit veriyor? Her Şehit verdiğimizde bunun sorumlusu Cumhurbaşkanı, içişleri bakanı, milli savunma bakanı mı diye bir sorumlu mu arıyoruz? Türk silahlı kuvvetleri ve polisimiz oyun oynamıyor, savaşıyorlar. Şehit olmak, Gazi olmak ya da bu devleti pislikten temizlemek savaşın sonuçlarından bir veya bir kaç tanesi, burada önemli olan bence şudur; Milletimizin bu acılı gününde kahramanca savaşan tek hedefi rehine durumundaki silahsız vatandaşlarımızı kurtarmak olan kahramanlarımızın moral ve motivasyonunu bozan ve başarısızdır diyen chp genel başkanı ve sözcülerinin açıklamalarıdır. Bu açıklamalar Milletimizin vicdanında gerekli cezaya çarptırılacaktır. Bu söylemlerin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve her söyleminde Atatürk’ün arkasına sığınan CHP genel başkanından gelmesi çok acı bir durumdur.

CHPyi ikiye ayırmak gerekir. Baykaldan önceki ve Baykal’dan sonrası neden?

Baykal devrimci, ulusalcı ve Atatürkçü bir liderdi. Baykal devlet adamlığı konusunda devletin ve milletin üzüleceği hiç bir söyleme imza atmamıştır. Terör örgütünün siyasi uzantılarıyla da partisini bu denli zor duruma sokmamıştır. Baykal sonrası duruma şöyle bir baktığımızda partinin durumu vahim. Tek hedef var ve bu hedefe ulaşmak için her şey mübah, peki bu hedef nedir? 

Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek. Bu hedefe ulaşmak İçin neler yapmış şöyle bir bakalım;

1)hdp ile gizli ortaklık

2)hdpyi hiç bir şekilde eleştirmemek 

3)Selahattin Demirtaş’ı ve eşini sık sık ziyaret ederek kahvaltı ve yemeklere davetler,yanında olduklarını her fırsatta hatırlatmaları 

4)CHP’li belediyelere özellikle  hdp üye ve sempatizanlarının işe alınması(İzmir- İstanbul belediyeleri)

5)Gezi parkı olaylarını desteklemeler 

6)17/25 Aralık yargı darbesini desteklemeler 

7)Boğaziçi üniversitesi eylemlerini desteklemeler vb. 

Geziyi kabul edeceklerdir ama 17/25 Aralık yargı darbesini kabul etmeyeceklerdir ama Oslo görüşme tapelerini ve 17/25 tapelerini Kılıçdaroğlu açıklamadı mı? Nereden buldu bu tapelerini? Tabiki fetö üyelerinden ve bunu gururla açıkladı. Hedef Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek ama olmadı.

2015 yılında bu milletin kahraman asker ve polisi güneydoğu da Hendek barikat olaylarında onlarca şehit verdi. hdp ve CHP’nin olaylar karşısındaki tutumları hafızalarımızdan silinmedi. Bizler için aslolan devlettir ve milletin bekasıdır. Bugün iyi parti genel başkanı Akşenerin açıklaması cuk diye yerine oturdu. Ama açıklamadan hdp memnun olmadı. Niçin? 

Terörist denince kızıyorlar çünkü onlar güya gerilla. Akşenerin yaptığı açıklamaların benzerini yüreği yetiyorsa kılıçdaroğlu da yapsın görelim. Yapabilir mi? 

Hayır yapamaz. kılıçdaroğlu CHP’yi koltuk hırsı uğruna ilkelerinden saptırdı. Bu yüzden Muharrem ince yeni bir yola çıktı; ulusalcı, vatansever, halk insanı chp'nin içinde bulunduğu durumu en güzel o açıkladı ve yolunu ayırdı. Yolun açık olsun Muharrem İnce. Bir daha ki yazımızı Muharrem ince üzerine olsun...

Uğur YENEN (terör uzmanı emekli pöh

Hiç yorum yok