REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İZMİR İL KURUCUSU AHMET GÜRALDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Kurucusu Ahmet Güral, partinin kuruluşundan bu yana yaşadığı olumlu ve olumsuz tüm yönlerini bizlerle paylaştı.Yaptığı açıklamada İl binasının tutulması esnasında Kira kontratında dahi yazısı bulunan, kararların yazılmasında her zaman ön planda duran, Kurucu olarak atanan il başkanı dahil en son görev aldığı seçimle geldiği İl başkanının her zaman yanında duran Ahmet Güral bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Edilinen bilgilere göre Kurucusu olduğu partiye tamamen küsmediği ama siyasetin İzmir ilinde farklı ilerlediğini ve bundan dolayı da huzursuz olduğunu açıkladı.İzmir ilinde 600 üzerinde Sivil Toplum temsilcisi olan ve İzmir seçimlerinde önemli rol oynayan Ahmet Güral;

"  Parti için gecemizi gündüzümüze kattık. İzmir ili kurulduğundan bu yana resmi tüm işlemlerini hatasız tamamladım. Seçime girdim ve değerli bir Başkan ile tanışma fırsatı buldum. Cüneyt İşçilik insani yönüyle öne çıkan, kendisi gibi asla bir işini yarım bırakmayı sevmeyen kişilikte bir insan. İsterdim ki kendisi ile partinin İzmir ilimizde doğduğum büyüdüğümde ilde ön planda olması için omuz omuza çalışalım. Ama maalesef o fırsatı Genel Merkez bizlere tanımadı. Ben 44 yaşında siyasi oluşumların sürekli içerisinde olan biri olarak, başka hiçbir yerde görmediğim olumsuzluklarla burada karşılaştım. İnsanlar birbirlerine küstürüldüler. Birbirlerine rakip tanındılar. Ve bunlardan daha yolun başında olan bir parti kazanç elde etme emeline erkenden geçti. Çoküzücü. Olmaması, yaşanmaması gereken talihsiz olaylar yaşandı. Süreç değerlendirilmedi. Ölümlü virüsün en yoğun olduğu dönemde bile sokaklarda idik. Partide çalıştık. Ancak bunlar hep görmezden gelindi. Değerlendirilmedi. Netice olarak şu an gelinen nokta İzmir ilinde çaresizlik partiye sirayet etmiş durumda. Kimin il başkanı olduğu önemli değil. Önemli olan İzmir için çalışacak ekibin kurulması idi. Ama bunlara izin verilmedi. Verilmeyeceğini de düşünmekteyim. İstenen sadece ofis açık olsun, mali idari yapı bozuk olsun bunlar bir şekilde düzeltililr. Üstleri kapanır. Seçime girebilsin yeter. Üyesi olması, Sivil toplumlarla görüşülmesi, vatandaşlara dokunulması hiç istenmedi. Oluşumun başından beri içerisinde olan birisi olarak gördüm ki bunlar bir İzmirli olarak bizlere yanlış şeyler .Siyasetin tabanından gelmedik ancak, neyin ne olduğunu bilen birisiyim. İsterdim ki olumsuzlukları görmezden gelineceğine çareler üretilse idi. Çok değerli insanları partiden soğuttular. Genel Merkezde büyük olarak gördüğümüz kişiler asla bizleri toparlayıcı olmadı.Bu olumsuzlukların üzerine bizleri arayan soran maalesef sayılı insanlar oldu. Demek ki kurucu olmak onlar için önemsiz, İlimizde bir konumda olmak önemsiz.” Açıklamalarında bulundu.


 







Görülen o ki; İl Kurucularından  Ahmet Güral yapılan haksızlıkların ve olumsuzlukların biran evvel son bulmasını, bizler için bir kişi bile değerli diyebilen Genel Başkan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bu olaya ivedilikle el koymasını, İzmir’in Türkiye’de üçüncü büyük il olduğunun hatırlanmasını, buradan oy isteniyor ise olumsuzlukları aşmaları gerektiğini söylemektedir.

 

Yakından takip ettiğimiz Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı için yakın süreçte Kongreye gidileceği öğrenildi. Daha çok suların akacağı Partinin İzmir Kurucularına ne kadar değer verdiklerini, seçimle gelen yöneticilerle görüşülüp görüşülmediğini yakından takip edeceğiz.

Hiç yorum yok