REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Güven Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Taner Özgür’den Önemli Açıklama!

 

Güven Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Taner Özgür gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Diyorsa Sebebi vardır…

Yakinen de tanıdığım ve ülkemizin güzide ailelerinden birisi olan Seba ailesinin üyesi olan  Esra Oğul Seba hanım kesinlikle yabana atılacak bir kişi olmadığı gibi  Siyasetçiyim diyen bir çok insana siyaseti tersten okutacak bir yapıya sahiptir.  Aynı zamanda siyasi olarak birçok görevleri üstlenmiş olan bir insandır. AKLIN YOLU BİRDİR DİYOR VE NOKTASINA VE VİRGÜLÜNE DAHİ DOKUNMADAN AYNEN PAYLAŞIYORUM. SAYGILARIMLA.” dedi

 

Esra Seba’dan Çarpıcı Açıklama!

Gençlerimizden uzak durun…!

Şimdi bir lider yada il Başkanı veya bir milletvekili Boğaziçi üniversitesindeki gençlere destek amaçlı yanlarına gitse, onların dertlerini dinlese çözüm yolu bulmaya çalışsa ,o gençlerin duyurmaya çalıştığı sesi olsa kısacası yardım etmek için gücünü ortaya koysa kim ne diyebilir. Bu bizlerin demokrasinin ,anayasamızın tanıdığı hak değil midir?  Ancak bu durumdan faydalanıp gençlerin üzerinden başka çıkar sağlamaya çalışmak ,yasadışı örgütlerle birlik olup gençlerimizi kullanmak hiç bir TC vatandaşının görevi olamaz.Kanunlara karşı gelip bu tarz eylemler yapmak hele ki bir yöneticiye hiç yakışmaz.

Gençlerimiz üstünden elinizi çekin,bırakın onlara bu şekilde yardımcı olmayın.O üniversite de okuyan evlatların hepsi ilk yüzde birlik dilime girmiş zeka ve bilgi olarak kendilerini aşmış memnuniyetsizliklerini kendileri dile getirebilecek akla sahip evlatlarımızdır” dedi.

Hiç yorum yok