REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

TUZED’den Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Ziyareti

 

Tüm Uzmanlar Derneği (TUZED) Ege Bölge Başkanı Cevdet Çağlar ve Onursal Başkanı Gafur Oturak Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İzmir İl Başkan Yardımcısı Ömer Cengiz ile gerçekleştirilen görüşmede 6000 sayılı kanun mağdurlarının sorunlarına değinen TUZED yetkilileri, çözüm noktasında neler yapıla bilineceğine yönelik bilgi alışverişinde bulundular.

İl Başkan Yardımcısı CENGİZ;

” Bizler nerede haksızlık var ise insan onuruna dokunan her konuda yardıma hazır bir partiyiz, kavgacı politika yerine uzlaşmacı, çözüm odaklı bir siyasi hareketiz. Artık kitlesel hareket etme ve toplumun en etkin aracı olan STK’lar ile işbirliği içinde olmak durumundayız. Ve İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile beraber toplumsal sorunları daha hızlı çözme yolunda işbirliği yaparak millete fayda sağlayacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

TUZED Ege Bölge Başkanı ÇAĞLAR;

“Siz değerli yetkililere de bizleri burada ağırladığı ve sorunlarımızın çözümleri noktasında destek olma sözü verdiği için şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ederim, inşallah hep beraber en güzel neticeleri alır ve gerekli çalışmaları birlikte inşa ederiz” dedi.

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok