REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

ANDA ARAMA KURTARMA KARDEŞE VEFA DERNEĞİ Çalışmalarına Devam Aralıksız Devam Ediyor

 

Aksaçlılar Oluşumu Genel Başkanı Ahmet Bereket ANDA Arama Kurtarma Kardeşe Vefa Derneği’nin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Bereket;

 

“Güzelliklere dostluğa kardeşliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde içimizi ısıtan, dostluğu, kardeşliği, yardımlaşma duygusunu bizlere yeniden hatırlatan bir çalışmayı sizlerle paylaşmak istedim. ANDA Arama Kurtarma Kardeşe Vefa Derneği

Genel Başkan Okan TOSUN tarafından İzmir İl başkanlığı görevine İzmir siyaset camiasının yakından tanıdığı Yusuf KOÇ’un getirilmesinden sonra hızlı bir çalışma temposu içine giren ANDA Kardeşe vefa Derneği faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği kan bağışı etkinliği ile ses getiren Derneği İzmirliler Millet Olarak hepimizi derinden üzen İzmir depremi esnasında, Arama kurtarma çalışmalarındaki Üstün gayret ve başarıları ile tanımış ve dernek çalışmaları sadece İzmirlilerin değil Tüm ülkenin takdirini toplamıştır.

ANDA Arama Kurtarma Kardeşe Vefa Derneği İzmir il başkanı Yusuf KOÇ’un çabaları ile dün itibari ile Aydınlıların yakından tanıdığı Dr. Mustafa Karaca, ANDA Aydın il temsilcisi olarak atanmış, Yusuf KOÇ Yaptığı açıklamada 2021 ılı içerisinde Tüm ülkede ANDA il başlılıklarının kurularak Hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.

 

“Bende Genel Başkan Okan TOSUN başta olmak üzere İzmir il başkanı Yusuf KOÇ’ un şahsında Tüm Anda ekibine hayırlı Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok