REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
REKLAM

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

DEVLET_İ ALİYYE OCAKLARI İZMİR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

 Devlet-i Aliyye Ocakları Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin toplantısı yoğun bir katılımla Portakal Cafe Gümüldür’de gerçekleştirildi.

İl Başkanlığı görevine seçilen İbrahim KÜÇÜOĞLU açılış konuşması gerçekleştirdi. Küçüoğlu’nun konuşmasından satırbaşları;

”Öncelikle Bu Toplantı Davetine Katılan Tüm Kardeşlerimi Yürekten Selamlıyorum. Hepiniz Hoş geldiniz.

Devlet-i Aliyye Ocakları Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği. Devlet-i Aliyye Ocakları Cennet Mekân Sultân Abdülhamid Han Hazretleri’nin 4.Kuşak Torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Efendi’nin kurmuş olduğu bir oluşumdur. Bu oluşumun siyasi herhangi bir Siyasi Parti ile bir bağı bulunmamaktadır. Gâyemiz ALLAHIN Rızasını, PEYGAMBER Efendimizin Şefaatine nail olmaktır. Devlet-i Aliyye Ocakları Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği adı altında faaliyet göstermektedir. Biz bu yola sadece ALLAHIN Rızası uğruna yola çıkmış bir Topluluğuz. Tarihin bize yüklemiş olduğu sorumluluğun bilincinde olup buna göre hareket etmek için mücadele etmekteyiz. Dünyanın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine, dört bir yanına el uzatıp yeniden ümmet kardeşliğini inşa edeceğiz. Biz farkında olmasak ta bizi çağıran Müslüman kardeşlerimiz var. Açe’de, Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Arakan’da, Afrika’da, Çeçenistan’da
Bosna’da bizi bekleyen Kardeşlerimiz var. Devlet-i Aliyye Ocakları olarak Gâyemiz her daim Zalimin Hasmı, Mazlumun Dostu olmaktır. Küfrün saltanatını yıkıp, ALLAH’ın adaletini sınırlar ötesine taşıyıp Göz yaşı olan yere huzur, Umutsuzluk olan yere umut, Acı olan yere Mutluluk taşımak için bu yükü omuzlamış bulunmaktayız. Makamın ve mevkinin kölesi değil Hizmet ve adaletin Hizmetkarlarıyız. İnşallah ilerleyen günler de İzmir İçin yeni teşkilatımızla birlikte gâyemizin ne olduğunu siz değerli kardeşlerimizle birlikte yaptığımız faaliyetlerle daha da açıklamış anlatmış oluruz.

Konuşmacılar Kendini Tanıtmasının ardından Konuşmacılara Söz Hakkı Verildi. Toplantı Yemeği Sonrası Teşkilat Yapısı Çalışmaları İstişare edilerek tamamlandı. Yapılan Çalışma Sonrasında:

DEVLET-İ ALİYYE OCAKLARI İZMİR İL TEŞKİLATI OLARAK

1- İL BAŞKANI: İBRAHİM KÜÇÜOĞLU

2- GENEL SEKRETER: MEHMET ALİ KARABULUT

3- MALİ İŞLER: YÜCEL MIZRAK

4- TEŞKİLAT BAŞKANI: MESUT ALTINER

5- EĞİTİM BAŞKANI: ALİ ÖRESİN

6- SOSYAL İŞLER: AZAT AKTAŞ

7- GENÇLİK BAŞKANI: YUNUS EMRE GÖKTAŞ

8- SOSYAL MEDYA: ŞAHİN KAYA

9- DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU: ŞAHİN KUTLU

10- YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU: İBRAHİM O. ARIK

Bir Sonra ki Toplantıda Detaylar Ele Alınacağı Belirterek Toplantıya Son Verildi.

1 yorum:

  1. İzmir gibi güzide bir şehrimizde teşkilâtlanmak çok önemli inşallah egenin incisi izmirde dünyanın incisi devletti aliyye ocakları teşkilat çalışmalarıyla türkiyede ve dünyada örnek olacak bir kimliğe kavuşturmak için arkadaşlarımızla hep beraber bu sancağı layık olduğu yereldiler kadar mücadele edeceğiz.

    YanıtlaSil